Met meer dan 12 jaar krullen- knipervaring en door het volgen van cursussen, waarmee ik mij de nieuwste technieken eigen maak, kan ik oprecht zeggen dat ik een krullen-expert en -coach ben. Zo knip ik niet alleen krullend haar, maar help je ook om dit thuis net zo mooi te krijgen als bij mij in de salon. For the best curls ever!

Allereerst kijk ik naar het droge haar om zo samen te bepalen hoe we de krullen willen laten vallen en hoe ik de krullen ga knippen. Kom daarom altijd met los haar en zoals je het graag draagt (niet kammen!).

Na het bespreken van het kapsel is het dan eindelijk tijd voor die fijne hoofdmassage gevolgd door een heerlijk masker. Met een rek-test om de elasticiteit van het haar te bepalen kan ik precies zien welke producten jouw haar nodig heeft. Het masker laat ik zitten terwijl ik het haar knip, zodat je haar ook meteen goed wordt gevoed.

Met de speciale kniptechniek zoek ik de bundeltjes haar, die van nature bij elkaar horen, en knip dit af in een curve. Hierdoor ontstaat:

  • Jouw natuurlijke krul, die eerder onzichtbaar was
  • 2x zoveel krullen en volume
  • Minder pluis

Naast deze speciale krullen-kniptechniek werk ik ook met producten vanuit de Curly Girl Methode (CG). Dit is een methode dat met natuurlijke producten het haar gezonder maakt en natuurlijker laat krullen. Dit kan gebruikt worden bij elk type krul. Deze producten bevatten geen siliconen, sulfaten, parabenen en schadelijke alcohol.

Daarnaast combineer ik producten van verschillende merken en lijnen om voor jou het beste resultaat te bereiken.