Hé, wat ontzettend leuk dat je mijn website bezoekt! Mijn naam is Rianne Seijn, kapster in hart en nieren. Vol passie ga ik voor gezond en mooi haar.

Ik ben inmiddels ruim 15 jaar in het kappersvak actief en kan er nog steeds geen genoeg van krijgen. Na al die jaren in een reguliere kapsalon te hebben gewerkt, ben ik in september 2022 gestart met mijn kapsalon, waarin ik alleen nog maar met natuurlijke producten werk.

Hairmoves in Nuenen is een kleinschalige kapsalon die staat voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en goed advies. Omdat ik alleen werk, krijg je als klant één op één alle aandacht en kun je heerlijk ontspannen in een relaxte sfeer.

De naam Hairmoves is ontstaan, omdat ik gespecialiseerd ben in het knippen van krullend haar. Ook ben ik altijd op zoek naar vernieuwing, nieuwe technieken en producten. Ik wil met de salon in beweging blijven.

Ik volg regelmatig trainingen en cursussen op mijn vakgebied en ben op de hoogte van de laatste technieken en modetrends. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe inspiratie om mezelf te blijven motiveren.

Graag nodig ik je uit in mijn gezellige kapsalon. Laat je verwennen met een heerlijke hoofdmassage en geniet van een knip- en kleurbehandeling op maat.

Rianne Seijn